Naše starost o vaše zařízení

Servis fotovoltaických elektráren

Spolehlivou dodávku obnovitelné elektrické energie zajistíte pouze pravidelnou servisní péčí. Pro vaše fotovoltaické elektrárny nabízíme komplexní servis, který zahrnuje pohotovostní služby, vzdálený monitoring a další činnosti.

Pokud vlastníte fotovoltaickou elektrárnu, neváhejte nás kontaktovat. Poskytujeme záruční i pozáruční servis na klíč. Servis provádí náš vlastní tým odborníků, který se řídí vašimi požadavky a doporučeními výrobců technologie.

Naše starost o Vaše zařízení

Údržba fotovoltaických elektráren

Pravidelná údržba fotovoltaických elektráren je klíčem k zajištění spolehlivé dodávky obnovitelné energie. V rámci servisní smlouvy garantujeme příjezd našeho servisního technika na místo do 48 hodin v pracovních dnech při jakýchkoliv požadavcích.

Nabízíme základní správu a servis fotovoltaické elektrárny, který zahrnuje údržbu hlavních komponent od nízkonapěťové až po vysokonapěťovou část. Součástí této služby je vizuální kontrola všech komponent, provedení potřebných měření a návrh na odstranění zjištěných odchylek a poruch.

Poskytujeme také komplexní správu Vaší fotovoltaické elektrárny, která zahrnuje monitoring výroby, servisní péči o celý objekt, dohled nad zabezpečením objektu, komunikaci s úřady a administrativní a legislativní služby. Rozšířenou údržbu si můžete přizpůsobit podle své potřeby.

Údržba FVE
Jsme stále nablízku

Servisní pohotovost

Pro zajištění maximální spolehlivosti Vaší výroby nabízíme následující pohotovostní služby:

Pohotovost na dojezd technika: V případě jakéhokoliv požadavku garantujeme rychlý výjezd našeho servisního technika na místo fotovoltaické elektrárny.

Pohotovost na opravu technologie elektrárny: Zaručujeme opravu technologie fotovoltaické elektrárny v předem definovaném časovém rámci pro určité události.

S naší pohotovostní službou získáte jistotu rychlé a efektivní reakce na všechny situace, které mohou ohrozit kontinuitu Vaší výroby.

Aby vše bylo pod kontrolou

Dohledové centrum

Připojíme Vaši fotovoltaickou elektrárnu k našemu dohledovému centru. Díky tomu budeme mít neustálý přístup k důležitým údajům o aktuální výrobě elektrárny a v případě jakýchkoliv událostí budeme moci rychle a efektivně reagovat podle předem domluvených postupů.

Na rychlosti záleží

Opravy fotovoltaických střídačů

Rychlá a spolehlivá oprava Vašeho střídače včetně odvezení a následné instalace. Diagnostika závady ZDARMA!

Zkušenosti již od roku 1998. Objednejte si profesionální servis.

N

Diagnostika ZDARMA

Před zahájením opravy konzultujeme skutečné náklady na opravu.

N

Rychlý a kompletní servis

Zajedeme na místo instalace a odvezeme střídač na diagnostiku. Opravíme a zajistíme zpětnou instalaci.

N

Efektivní oprava

Neopravujeme výměnou bloků, ale opravou skutečné dílčí závady.

Navrhněte si svou ideální fotovoltaickou elektrárnu

Vyberte si lokaci, orientaci a sklon fotovoltaických panelů, abyste získali přesnou představu o možnostech a výkonu Vaší budoucí fotovoltaické elektrárny.

Servisní péče o fotovoltaické elektrárny

Pro zajištění dlouhodobé a bezproblémové funkčnosti fotovoltaických elektráren nabízíme komplexní servisní služby. Naše péče zahrnuje:

Ikona servis Silektro

Základní údržba

Základní správa a servis fotovoltaické elektrárny. Servisní péče hlavních komponent od NN až po VN část fotovoltaické elektrárny. Součástí je vizuální kontrola všech komponent, provedení potřebných měření a návrh na odstranění zjištěných odchylek a poruch.

Rozšířená údržba

Komplexní správa Vaší fotovoltaické elektrárny včetně monitoringu výroby, servisní péče o celý objekt, dohled nad zabezpečením objektu, komunikace s úřady, administrativní a legislativní služby. Rozšířenou údržbu si můžete nadefinovat podle vlastní potřeby.

Pohotovost na dojezd

Nabízíme Vám pohotovost na dojezd našeho technika na místo instalace motorgenerátoru v případě jakéhokoliv požadavku.

Pohotovost na opravu

V rámci této služby Vám garantujeme opravu motorgenerátoru do určité doby v případě předem definovaných událostí.

Technická podpora 24/7

Servisujeme Vaši fotovoltaickou elektrárnu? Máte zdarma zajištěnou technickou podporu 24 hodin denně 7 dní v týdnu.

Revize

Zrevidujeme Vám připojení Vaší fotovoltaické elektrárny a trafostanice podle platných norem.

Měření

Změříme Vám charakteristiky fotovoltaických panelů, zastínění fotovoltaických panelů a termovizi celých fotovoltaických polí.

Technologický audit

Nabízíme detailní technologický audit fotovoltaické elektrárny a posouzení celkového stavu včetně návrhu optimalizace výroby.

Opravy střídačů

Provádíme pozáruční opravy střídačů různých značek výměnou celých bloků nebo opravou dílčích závad.

Prodloužená záruka

U námi dodaných komponent a služeb na fotovoltaickou elektrárnu, které jsou v záruce, si můžete přikoupit prodlouženou záruku.

Poptávka na servis fotovoltaické elektrárny

Získejte nabídku na servis fotovoltaické elektrárny

Preferujete přímý kontakt? 

Pokud máte zájem o servis fotovoltaické elektrárny, neváhejte nás kontaktovat. Co nejdříve probereme vaše požadavky a připravíme nabídku na míru.