• 5
  • O nás
Silektro Energy

O nás

Zajímá vás, co děláme a jak to děláme? Pojďte se podívat.

Zajímá vás, kdo jsme?

Přečtěte si náš příběh.

Jsme česká společnost Silektro s.r.o., která byla založena v roce 1993. Od svého vzniku jsme se zařadili mezi průkopníky v oblasti řešení poruch v napájecích sítích, se zaměřením na ochranu proti přepětí.

Aktuálně se specializujeme na poskytování komplexních technických řešení, dodávku technologií, realizaci projektů na klíč a následný záruční i pozáruční servis v oblasti záložních zdrojů UPS a motorgenerátorů. Zároveň se věnujeme fotovoltaickým elektrárnám, službám výkonové rovnováhy a bateriovým úložištím.

Naše firma klade důraz na prověřenou kvalitu a dlouhodobou spolehlivost našich zařízení. Díky bohatým zkušenostem a odbornému týmu Vám dokážeme pomoci při výběru optimálního řešení pro záložní napájení a výstavbu fotovoltaických elektráren.

S námi získáte stabilní a spolehlivou energii, která Vás nezklame.

Naše filozofie

Trápí Vás výpadky elektrické energie nebo změny v napájecích sítích, které ohrožují Vaše technologie? Toužíte po vlastní fotovoltaické elektrárně nebo bateriovém úložišti? Plánujete investici do podpůrných služeb pro zajištění výkonové rovnováhy? Jsme zde, abychom Vám pomohli.

Navrhujeme řešení, která jsou nejen dlouhodobě udržitelná, ale především vysoce spolehlivá. Naše práce je vždy odrazem naší odbornosti a péče o zákazníka.

Náš zkušený tým specialistů je připraven stát při Vás na každém kroku. Od prvotního návrhu až po konečnou realizaci, jsme tu, abychom zajistili, že Vaše energetické potřeby budou splněny na nejvyšší úrovni.

Zaškolení obsluhy dieselagregátů
Zajímá vás, kdo jsme?

Jak to všechno začalo

Naše společnost byla založena v roce 1993 Ing. Juliem Čapkem s jasným posláním: poskytovat řešení pro ochranu proti přepětí v napájecích sítích. Díky neustálému rozvoji a inovacím jsme postupně rozšířili naše portfolio o další klíčové technologie.

Dnes nabízíme komplexní služby zahrnující návrh technických řešení, dodávky, realizace a profesionální servis v oblastech záložního napájení, ochran sítí, fotovoltaických elektráren, podpůrných služeb výkonové rovnováhy a bateriových úložišť.

Co nabízíme

Moderní a spolehlivé energetické technologie

Specializujeme se na návrh a realizaci dodávek záložních zdrojů, fotovoltaických elektráren, podpůrných služeb výkonové rovnováhy a bateriových úložišť. Naše společnost Silektro s.r.o. se již od roku 1993 věnuje poskytování komplexních řešení v oblasti energetických systémů, přičemž jsme se zaměřili na to, abychom našim zákazníkům nabízeli co nejmodernější a nejspolehlivější technologie.

l

01. Návrh řešení

Na základě důkladného auditu, našich odborných znalostí, přesných výpočtů a pečlivých měření navrhujeme nejvhodnější technologické řešení. Každý návrh obsahuje také systém pro monitorování klíčových funkcí a stavů dodané technologie.

03. Realizace

Instalaci a zapojení technologie provádí náš zkušený realizační tým. Naši technici, školeni přímo u výrobců a certifikováni pro instalaci, nastavení, kalibraci a konfiguraci, zajišťují bezproblémovou a efektivní implementaci.

02. Dodávky

Při poskytování komplexních technologických řešení na klíč se postaráme o dopravu na místo instalace, včetně veškeré manipulace na místě.

04. Servis

Náš specializovaný servisní tým poskytuje služby v souladu s požadavky našich zákazníků a doporučeními výrobců, čímž zajišťujeme maximální spolehlivost a dlouhou životnost našich technologií.

Proč s námi

Proč s námi spolupracovat

Založeno v roce 1993

Jsme tu pro Vás již přes 30 let. Každý den se snažíme poskytovat ty nejlepší možné služby a řešení v oblasti záložních zdrojů, fotovoltaických elektráren, bateriových úložišť a podpůrných služeb výkonové rovnováhy. S Vaší podporou a důvěrou jsme dosáhli mnoha úspěchů a realizovali stovky projektů.
Z

Vysoce kvalifikovaní zaměstanci

Naši odborní a vysoce kvalifikovaní zaměstnanci jsou připraveni Vám kdykoliv pomoci s návrhem optimálního řešení, dodávkou potřebných technologií, jejich odbornou instalací a následným servisem.

Kompletní servisní pohotovost a podpora 24/7

Potřebujete pomoci? Kontaktujte nás. Naše technická podpora je Vám k dispozici nepřetržitě, 24/7.

Stále rosteme

Více než 1000 úspěšně dokončených projektů a stále rosteme. Tento ohromující počet realizovaných zakázek je výsledkem dlouholetého úsilí, tvrdé práce a neustálého zlepšování našich postupů a technologií.

Bezpečnost a spolehlivost dodávek elektrické energie jsou pro nás absolutní prioritou. Každý den vkládáme maximální péči a úsilí do naší práce, abychom vždy nejen splnili, ale i překonali očekávání našich zákazníků. Těšíme se i na další spolupráci s Vámi, abychom mohli společně překonávat nové výzvy a dosahovat ještě lepších výsledků.

Ing. Pavel Čapek, Ph.D.
jednatel společnosti

Výsledek naší práce hovoří za nás

Prozkoumejte naše vybrané realizace záložních zdrojů UPS, motorgenerátorů a fotovoltaických elektráren a nechte se inspirovat.