• 5
  • Služby
  • 5
  • Opravy a servis fotovoltaických střídačů
Fotovoltaické elektrárny

Opravy a servis fotovoltaických střídačů

Nabízíme profesionální a spolehlivé opravy fotovoltaických střídačů, které zahrnují diagnostiku, opravu a následnou instalaci. Naše služby jsou zaměřené na zajištění co nejrychlejšího a nejefektivnějšího řešení, které minimalizuje dobu, kdy je vaše fotovoltaická elektrárna mimo provoz.

Opravy a servis fotovoltaických střídačů

Diagnostika ZDARMA

Před zahájením jakýchkoliv oprav poskytujeme zdarma diagnostiku závady vašeho střídače. To znamená, že se nejprve pečlivě podíváme na váš střídač, abychom přesně určili, co je potřeba opravit, a konzultujeme s vámi skutečné náklady na opravu.

Rychlý a kompletní servis

Náš tým zkušených techniků přijede přímo na místo instalace vašeho střídače, aby ho odvezl na diagnostiku. Po pečlivém prozkoumání a identifikaci závady náš tým provede potřebné opravy. Poté zajistíme zpětnou instalaci opraveného střídače na původní místo.

Efektivní oprava

Nespoléháme na výměnu celých bloků komponent. Naši technici se zaměřují na opravu skutečné dílčí závady, což znamená, že se snažíme opravit pouze to, co je skutečně poškozené. Tímto způsobem nejenže šetříme vaše peníze, ale také minimalizujeme množství odpadu a zbytečného materiálu.

 

Zkušenosti již od roku 1998

S více než dvaceti lety zkušeností v oblasti fotovoltaických elektráren a střídačů jsme se stali jedním z předních poskytovatelů těchto služeb na trhu. Našim klientům nabízíme nejen odbornou znalost a dovednosti, ale také důvěru a spolehlivost, kterou si zaslouží.

 

Doba opravy

1 – 2 týdny

5stars

Chápeme, že čas je peníze, a proto se snažíme opravy provádět co nejrychleji. Standardní doba opravy je mezi jedním a dvěma týdny, v závislosti na složitosti závady a dostupnosti potřebných dílů. Vždy se snažíme proces urychlit, abyste mohli co nejdříve znovu využívat výhody vaší fotovoltaické elektrárny.

Opravujeme střídače

Fronius, SMA, REFU-SOL, Sunways, Kostal, Sinvert, Vacon, Power-one / Aurora, Sun acces, Solarmax, Schüco, Delta, AEG a další.

Ostatní značky na vyžádání.

Neváhejte a objednejte si náš profesionální servis ještě dnes. Naši specialisté jsou připraveni vám pomoci s jakoukoliv závadou vašeho fotovoltaického střídače. Stačí nás kontaktovat, a my se postaráme o zbytek. S naším servisem je vaše fotovoltaická elektrárna v dobrých rukou.

Jak postupujeme při opravě fotovoltaických střídačů

Postup při opravě fotovoltaického střídače zahrnuje několik klíčových fází, které zajišťují, že váš střídač bude opět plně funkční a připravený na provoz.

Doručení střídače
Diagnostika závady
Rozhodnutí o opravě
Oprava střídače
Zpětná instalace
1
2
3
4
5

1

Doručení střídače

Prvním krokem je doručení střídače do našich servisních prostor. Můžete si vybrat, zda střídač dovezete k nám osobně, nebo zda si přejete, abychom ho sami odmontovali a přivezli. Pokud si zvolíte naši službu odmontování, náš tým odborníků přijede přímo k vám, bezpečně odpojí střídač od vaší fotovoltaické elektrárny a přepraví ho do našeho servisního střediska.

Oprava UPS

2

Diagnostika závady

Jakmile střídač dorazí do našeho servisu, začne proces důkladné diagnostiky. Naši technici pomocí pokročilých diagnostických nástrojů a metod pečlivě analyzují střídač, aby identifikovali konkrétní závadu či závady. Tento krok je klíčový, protože přesná diagnostika umožňuje efektivní opravu a minimalizuje čas, po který je vaše fotovoltaická elektrárna mimo provoz.

Oprava UPS

3

Rozhodnutí o opravě

Po dokončení diagnostiky vám poskytneme podrobnou zprávu o zjištěných problémech a navrhneme možnosti opravy. Naším cílem je opravit pouze nezbytné díly, nikoli celé desky, což nám umožňuje udržet cenu opravy co nejpříznivější. Pokud by se ukázalo, že oprava není rentabilní nebo by nebyla efektivní, nabídneme vám alternativu v podobě nového nebo repasovaného střídače, který bude plně kompatibilní s vaší elektrárnou.

Oprava UPS

4

Oprava střídače

Samotná oprava střídače probíhá obvykle v rozmezí 1 až 2 týdnů, v závislosti na složitosti závady a dostupnosti náhradních dílů. Naši technici používají při opravách pouze kvalitní a certifikované díly, které zaručují dlouhodobou spolehlivost a optimální výkon opraveného střídače.

Oprava UPS

5

Zpětná instalace

Po úspěšném dokončení opravy vás budeme informovat a domluvíme se na způsobu zpětné instalace střídače. Opravený střídač vám buď zašleme, nebo ho naši technici opět přijedou nainstalovat přímo na místo vaší fotovoltaické elektrárny. Při instalaci provedeme důkladnou kontrolu a testování, aby bylo zajištěno, že střídač funguje správně a je plně integrovaný do vašeho systému.

Oprava střídačů

Poptávkový formulář na opravu fotovoltaického střídače

Získejte nabídku na opravu fotovoltaického střídače.

Preferujete přímý kontakt? 

Pokud máte zájem o opravu fotovoltaického střídač, neváhejte nás kontaktovat. Co nejdříve probereme vaše požadavky a připravíme nabídku na míru.